Warstwowa sałatka w stylu meksykańskim Składniki:½ puszki kukurydzy1 awokadookoło 250 g piersi z kurczakaokoło 10-15 sztuk pomidorków koktajlowychokoło 150 g ugotowanego bobuokoło 60-80 g Groszku Ptysiowegorukolalimonka2 łyżeczki przyprawy do kurczakasól, pieprzolej do smażenia Przygotowanie:Kurczaka pokrój w kostkę, dopraw przyprawą do kurczaka.Usmaż na oleju na złoty kolor.Awokado obierz, pokrój na kawałki, dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny.Ugotowany bób posiekaj, dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny.Pomidorki pokrój, dopraw solą i pieprzem.Na dno słoika kolejno połóż: rukolę, kukurydzę, awokado, kurczaka, pomidorki, bób oraz Groszek Ptysiowy. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni TOSTY Z AWOKADO, SZPARAGAMI, JAJKIEM POCHE I SZYNKĄ PARMEŃSKĄNastępny wpisNastępne PIKNIKOWE MINI ZAPIEKANKI Z MIĘSEM MIELONYM I JAJKIEM