Truskawkowy torcik serowy z Biszkoptami Wrocławskimi Składniki:1 kg sera twarogowego300 g truskawek3 łyżki cukru pudru1 opakowanie żelatyny rozpuszczone w 50 ml wody1 opakowanie Biszkoptów Wrocławskichowoce do dekoracji Przygotowanie:Truskawki zblenduj na jednolitą masę. Dodaj ser, cukier i całość wymieszaj.Żelatynę rozpuść w 50ml gorącej wody, ostudź a następnie połącz z wcześniej przygotowaną masą truskawkową.Biszkopty wyłóż na dno tortownicy, wylej masę truskawkową i odstaw do lodówki na 2 godziny (do całkowitego stężenia).Można przygotować dwie takie blaszki w różnych rozmiarach i gotowe torty ułożyć jeden na drugim.Gotowe torty udekoruj ulubionymi owocami. TARTA NA SPODZIE Z SUCHARKÓW BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni WARSTWOWY DESER Z MANGO, MALINAMI I MAMUTKAMINastępny wpisNastępne TORCIK KOMUNIJNY Z KREMEM CHAŁWOWYM I BEZĄ