Świąteczne renifery

                                                                    Składniki:  

  • Biszkopty wrocławskie

  • kolorowe cukierki

  • pisak z czekoladą

Przygotowanie:

  1. Trzy biszkopty łączymy ze sobą za pomocą podgrzanej czekolady (najlepiej użyć specjalnego pisaka czekoladowego) 
  2. Na środku dolnej części biszkopta robimy nosek renifera, wyciskamy odrobinę czekolady i przyklejamy cukierka. Dekorujemy oczy i poroże.
  3. Nabijamy na rurki z papieru. 

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji