ZdobÄ dĹş do 25 darmowych spinĂłw w tej doskonaĹej funkcji bonusowej, ktĂłra oferuje rĂłwnieĹź Szlak mnoĹźnika, ktĂłry moĹźe nagrodziÄ do 10-krotnej wygranej w miarÄ postÄpĂłw.
O ile nie zostanie to ustalone w przyszĹoĹci, lub po prostu masz lojalnoĹÄ wobec firmy ze wzglÄdu na jej Dziennikarstwo, to potencjalnie warto rozwaĹźyÄ elastycznoĹÄ, ktĂłrÄ gdzieĹ tak jak 888Ladies zaoferowaĹoby Ci.
Na talerzu roztrzepać jajko na drugi talerz wysypać bułkę tartą.
Rybę obtoczyć w jajku i bułce, usmażyć.
Warzywa:
Warzywa umyć i obrać. Cebule pokroić w piórka. Marchewki, pietruszki i seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić w plasterki.
W garnku z powłoką nieprzywieralną (lub na dużej patelni) rozgrzać ok. 3 łyżek oleju.
Podsmażyć cebulę, aż się zeszkli. Dodać pozostałe warzywa i mieszając, smażyć na wysokiej mocy palnika. Następnie zmniejszyć moc palnika na średnią.
Wlać ok. 1 ½ szklanki wody, dodać ziele angielskie, liście laurowe i ziarenka pieprzu. Gotować ok. 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, ale nie rozgotowane. (W razie potrzeby dolać jeszcze trochę wody, aby warzywa nie były za suche).
W międzyczasie dodać 1 łyżkę cukru, koncentrat pomidorowy, 1 łyżeczkę soli i musztardę. Dodać sok z połowy cytryny.
Na końcu wmieszać łyżkę oliwy i doprawić pieprzem mielonym.