Robert Makłowicz gotuje z Mamut Polska
Nasza Bułka Tarta Wrocławska pojawiła się w świątecznych przepisach Roberta Makłowicza. Niekwestionowany autorytet kulinarny przy użyciu naszego produktu wykonał suszone kapelusze z prawdziwków i karpia po norymbersku.
Film dostępny jest pod adresem:
https://www.youtube.com/watch?v=n-6hY41ay3U&t=1s
Będąc w sklepie każdy stoi przed wyborem produktu. W dobie szybkich zakupów nie wszyscy zwracają uwagę na to, z jakich surowców wytworzona jest bułka tarta, i czy wybrany produkt jest dobrej jakości. Dlatego Robert Makłowicz zaznaczył, jak ważne jest zapoznawanie się z etykietą wybieranej w sklepie bułki tartej, ponieważ do wielu dań nadaje się jedynie Bułka Tarta Wrocławska z czystym składem.
Jesteśmy pewni, że w tym roku panierowane prawdziwki i karp według przepisu Roberta Makłowicza pojawią się na wielu polskich stołach.