Mały full poker

  1. Najlepsza Gra Hazardowa Online: Postawić czy nie postawić nie jest prawdziwym pytaniem tutaj.
  2. Darmowe Kasyno Gry Za Darmo - Jesteśmy pewni, że jeśli zobaczysz go raz, zakochasz się w nim, tak jak większość ludzi.
  3. Kasyno Leszno: Znajdź swój powód, aby wyzdrowieć i dołącz do nas.

Kto strzeĹźe depozytu wiary

Kasyno 24h
Wyrusz na przygody w średniowiecznych królestwach lub znajdź ukryte skarby piratów z różnorodnymi motywami automatów.
Gdzie Gra Hazard
Ten bonus zostanie wydany dopiero po dokonaniu drugiego depozytu.
Royal500 oferuje szybkie wypłaty i wiele opcji płatności..

Jak sie liczy karty w kasyna na Ĺźywou

Graj W Darmowe Gry Kasynowe
Zawsze pojawiają się nowe oferty, a czasami musisz szybko dostać się do akcji, ponieważ mogą one ograniczyć liczbę graczy, którzy je dostaną.
Gry Slotowe Quickfire Online
Z drugiej strony, gracze, którzy kwalifikują się do bonusów, natychmiast otrzymają je na swoje konta.
Jak Grac Na Kasynie

Sernik na zimno z białą czekoladą

Składniki: 
 
  • Galaretka truskawkowa lub malinowa + 300 ml gorącej wody do rozpuszczenia
  • 50 g Biszkoptów wrocławskich
  • 1 kg sera sernikowego w wiaderku
  • 100 g cukru pudru
  • 200 g białej czekolady
  • 35 g żelatyny rozpuszczonej w 50 ml gorącej wody
  • Opcjonalnie: 2-3 łyżki wiórków kokosowych

Przygotowanie:

  1. Galaretkę rozpuścić w gorącej wodzie, wylać do płaskiego naczynia, odstawić do całkowitego stężenia.
  2. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Ser przełożyć do garnuszka, lekko podgrzać, dodać cukier puder, wymieszać.
  3. Następnie dodać rozpuszczoną czekoladę i żelatynę (opcjonalnie także wiórki kokosowe), wymieszać. Odstawić masę do ostudzenia.
  4. Na dno tortownicy wyłożyć warstwę biszkoptów, wyłożyć tężejącą masę sernikową. Wyrównać, wstawić do lodówki na około 2-3 godziny do całkowitego stężenia.
  5. Z galaretki wyciąć małe serduszka (najlepiej za pomocą foremki do ciasteczek). Udekorować nimi wierzch sernika.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.