Sałatka z rukolą, arbuzem, bekonem

Składniki:
  • Kilka Chrupiących Bułeczek pomidorowych z ziołami i czosnkiem
  • 300 g arbuza
  • 100 g sera feta
  • 100 g rukoli
  • 50 g wędzonego boczku
  • Pieprz, opcjonalnie sól

Przygotowanie:

  1. Na suchej patelni podsmażyć boczek, aż stanie się chrupiący. Zdjąć na papierowy ręcznik.
  2. Arbuz i ser feta pokroić w kostkę. Wymieszać z rukolą, doprawić pieprzem i opcjonalnie solą, przełożyć na talerz. Na wierzchu ułożyć połamany na kawałki bekon.
  3. Podawać z Chrupiącymi Bułeczkami.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.