Kilka Chrupiących Bułeczek pomidorowych z ziołami i czosnkiem
300 g arbuza
100 g sera feta
100 g rukoli
50 g wędzonego boczku
Pieprz, opcjonalnie sól
Przygotowanie:
Na suchej patelni podsmażyć boczek, aż stanie się chrupiący. Zdjąć na papierowy ręcznik.
Arbuz i ser feta pokroić w kostkę. Wymieszać z rukolą, doprawić pieprzem i opcjonalnie solą, przełożyć na talerz. Na wierzchu ułożyć połamany na kawałki bekon.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji