Sałatka z grillowanym kurczakiem Składniki: 400 g piersi z kurczakaGrzanki ziołoweokoło 300 g zielonego winogronaokoło 400 g arbuza20 g parmezanugarść orzechów włoskich2 łyżeczki przyprawy do kurczakaolej do smażeniaDressing:2 łyżki oliwy,3 łyżki soku z cytryny,1 łyżka musztardy,1 łyżeczka miodu,sól i pieprz Przygotowanie:Pierś z kurczaka doprawić przyprawą, usmażyć na patelni grillowej. Pokroić w plastry.Na talerzu ułożyć: roszponkę, arbuz, winogrono, dodać orzechy i parmezan.Położyć plastry kurczaka, polać dressingiem i posypać obficie Grzankami ziołowymi. TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI HALLOWEENOWE BABECZKI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni LASAGNE Z SUCHARKÓWNastępny wpisNastępne CYTRYNOWE RISOTTO