Pudding z Sucharków z serkiem waniliowym i owocami

Składniki:
  • 1 opakowanie Sucharków z rodzynkami
  • 400 ml serka (z kubełka)
  • 1 laska wanilii lub ½ łyżeczki pasty waniliowej
  • 2 łyżki miodu
  • truskawki, borówki
  • około 1 szklanka mleka

Przygotowanie:

  1. Serek wymieszaj z miodem i wanilią.
  2. Każdy z sucharków zanurz w mleku, po czym ułóż w brytfance.
  3. Wyłóż serek waniliowy, a następnie owoce.
  4. Zapiecz w temp. 190ºC przez około 15 minut.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji