Budyń jaglany w słoiku z Biszkoptami Składniki:1 szklanka kaszy jaglanej2 szklanki mleka (może być roślinne)1 pomarańczaokoło 1 łyżka mioduczerwone i białe porzeczkiokoło 15-20 sztuk Biszkoptów Wrocławskich bez dodatku cukrów Przygotowanie:Kaszę opłukać na sitku, zalać mlekiem i gotować pod przykryciem około 30 minut.Do ugotowanej, gorącej kaszy dodać wyciśnięty sok z pomarańczy, miód i wszystko zblendować na gładką masę.Przełożyć do słoiczków, udekorować Biszkoptami Wrocławskimi bez dodatku cukrów i porzeczkami. POMARAŃCZOWE TIRAMISU Z MAMUTKAMI FINGER FOOD SET GOFRY Z SUCHARKÓW Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni PUDDING Z SUCHARKÓW Z SERKIEM WANILIOWYM I OWOCAMINastępny wpisNastępne FIT BATONY Z ORZECHAMI, MORELAMI I BISZKOPTAMI