Jogurt wymieszać z cukrem pudrem i malinami oraz Mamutkami.
Warstwą sucharków wyłożyć blaszkę do pieczenia, wylać jogurt z malinami,
Wygładzić powierzchnię, nałożyć drugą warstwę sucharków.
Mrozić około 5-6 godzin, a najlepiej całą noc. Pokroić na kanapki.
Kanapki można przygotować też w wersji na ciepło: do jogurtu należy dodać 35 g żelatyny rozpuszczonej w 50 ml gorącej wody. Przygotować jak wyżej, schłodzić w lodówce do stężenia masy.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji