Kotleciki rybne Składniki: około 400 g polędwicy z dorsza1 jajkosól, pieprz, sok z cytrynySucharki z mąką pełnoziarnistąolej do smażenia350 g zielonego groszku150 g sera typu feta2 ząbki czosnkupieprz cytrynowy Przygotowanie:Groszek ugotować, zblendować z serem feta, czosnkiem i pieprzem. Około 10 sztuk sucharków bardzo drobno pokruszyć. Rybę pokroić na paluszki, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny.Rybę zanurzyć w jajku, a następnie obtoczyć w sucharkach. Smażyć na złoty kolor.Na talerz nałożyć pastę z zielonego groszku, ułożyć kotleciki rybne oraz sucharki. Posypać natką pietruszki. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni DROŻDŻOWE ŚWINKINastępny wpisNastępne DEVOLAY Z KURCZAKA