Grzanki z masłem orzechowym

Składniki:
  • 6-8 Chrupiących Bułeczek pszennych
  • 100 g masła orzechowego
  • 80 g orzechów nerkowca lub migdałów bez skórki
  • ½ łyżeczki cynamonu
  • truskawki
  • borówki

Przygotowanie:

  1. Orzechy bardzo drobno posiekać. Dodać do masła orzechowego wraz z cynamonem, wymieszać.
  2. Chrupiące Bułeczki wstawić do piekarnika nagrzanego do 180ºC na 8 minut.
  3. Posmarować masłem orzechowym, na wierzchu ułożyć pokrojone truskawki i borówki.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji