Grzanki z kremowym serkiem, karmelizowanym winogronem i orzechami

Składniki:
  • 10 sztuk Sucharków z rodzynkami
  • 100 g kremowego serka
  • 200 g winogrona ciemnego bez pestek
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka miodu
  • 60 g orzechów włoskich

Przygotowanie:

  1. Na patelni rozpuścić masło, dodać miód i winogrono, smażyć około 10 minut.
  2. Sucharki z rodzynkami podgrzać na suchej patelni, posmarować je serkiem, na wierzchu położyć skarmelizowane winogrono, posypać posiekanymi orzechami.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji