CHRUPIĄCE BUŁECZKI CZOSNKOWE Z TWAROŻKIEM, POMIDORAMI I ZIELONYM PESTO

                                                                    Składniki:  

  • twarożek

  • zielone pesto

  • pomidorki koktajlowe

  • czerwona cebula

  • papryka żółta

  • koperek do dekoracji

  • pieprz mielony

Przygotowanie:

  1. Chrupiące bułeczki smarujemy twarożkiem.
  2. Układamy pomidorki koktajlowe, paprykę oraz cebulę.
  3. Nakładamy pół łyżeczki pesto, doprawiamy pieprzem.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji