Sucharki z pastą jajeczną i szaszłyykami z grillowaną cukinią i halloumi Składniki: Pasta jajeczna:3 jajka na twardoszczypioreksól i pieprz1 łyżka majonezu1 łyżeczka musztardykilka plasterków cukiniikilka plasterków sera halloumipomidorki koktajloweoliwa z oliweksól i pieprz Przygotowanie:Ugotowane jajka przeciskamy przez praskę, dodajemy pokrojony szczypiorek.Przyprawiamy, dodajemy majonez i musztardę, dokładnie mieszamy. Na patelni grillowej układamy plastry cukinii, skrapiamy oliwą i przyprawiamy.Grillujemy ser halloumi.Na nasz szaszłyk nabijamy cukinię, ser i pomidorki. Układamy na paście jajecznej. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni CHRUPIĄCE BUŁECZKI CZOSNKOWE Z TWAROŻKIEM, POMIDORAMI I ZIELONYM PESTONastępny wpisNastępne MAMY TO! ZŁOTO I SREBRO W PRZEKĄSKACH NALEŻY DO NAS!