CHRUPIĄCE BUŁECZKI POMIDOROWE Z RICOTTĄ, KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ, BRZOSKWINIĄ ORAZ SERKIEM PLEŚNIOWYM Składniki: 1 duża cukinia1 gruszka2 brzoskwiniełyżka masła łyżka mioduricottaserek pleśniowy Chrupiące bułeczki pomidorowesos balsamiczny Przygotowanie:Na patelnię dodajemy łyżkę masła, brzoskwinie i gruszka kroimy w plasterki, układamy na patelni, po chwili dodajemy łyżkę miodu.Smażymy do momentu aż owoce się zarumienią. Bułeczki smarujemy ricottą, układamy owoce, serek pleśniowy i polewamy sosem balsamicznym. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni PANIEROWANA CUKINIANastępny wpisNastępne CHRUPIĄCE BUŁECZKI CZOSNKOWE Z TWAROŻKIEM, POMIDORAMI I ZIELONYM PESTO