CHRUPIĄCE BUŁECZKI POMIDOROWE Z RICOTTĄ, KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ, BRZOSKWINIĄ ORAZ SERKIEM PLEŚNIOWYM

                                                                    Składniki:  

  • 1 duża cukinia

  • 1 gruszka

  • 2 brzoskwinie

  • łyżka masła 

  • łyżka miodu

  • ricotta

  • serek pleśniowy 

  • Chrupiące bułeczki pomidorowe

  • sos balsamiczny

Przygotowanie:

  1. Na patelnię dodajemy łyżkę masła, brzoskwinie i gruszka kroimy w plasterki, układamy na patelni, po chwili dodajemy łyżkę miodu.
  2. Smażymy do momentu aż owoce się zarumienią. 
  3. Bułeczki smarujemy ricottą, układamy owoce, serek pleśniowy i polewamy sosem balsamicznym.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.