Na oliwie podsmażyć czosnek, a następnie dodać mię Całość porządnie rozmieszać i rozdrobnić mięso.
Smażyć chwile na średnim ogniu a w tym czasie pokroić pomidory i paprykę, odcedzić kukurydze oraz fasole. Dodać na patelnie do mięsa.
Całość chwile smażyć a następnie dodać passate pomidorową oraz przyprawy i dusić aż do zredukowania ilości wody z pomidorów do gęstego sosu.
Gotowe danie podawać z bułeczkami oraz natką pietruszki.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji