Chrupiące bułeczki w stylu włoskim

                                                                    Składniki:  

  • 1 paczka Chrupiących bułeczek 

  • 50ml oliwy z suszonych pomidorów 

  • 250g pomidorków koktajlowych 

  • 250g mozzarelli w kuleczkach 

  • Bazylia 

  • Sól i pieprz 

  • Sos balsamiczny 

Przygotowanie:

  1. Chrupiące bułeczki posmarować obficie oliwą. 
  2. Pomidorki i mozzarellę pokroić i ułożyć na bułeczkach.
  3. Posypać świeżo mielonym pieprzem i solą.
  4. Przystroić bazylią i skropić sosem balsamicznym. 

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji