Skorpor pszenny z twarożkiem i rzodkiewką

Składniki:
  • Skorpory pszenne
  • 200 g twarogu półtłustego
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • szczypiorek
  • sól, pieprz
  • rzodkiewka
  • czarnuszka

Przygotowanie:

  1. Twaróg rozgnieć widelcem i wymieszaj z jogurtem, przyprawami oraz posiekanym szczypiorkiem – nałóż na każdego skorpora.
  2. Na wierzchu poukładaj plastry rzodkiewki, po czym całość posyp czarnuszką i szczypiorkiem.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji