Kąski ze Skorporów graham z hummusem i pieczonymi warzywami Składniki:Skorpory graham200 g hummusu1 cukinia1 bakłażan2 marchewki1 czerwona cebulaprzyprawy: bazylia, oregano, zioła prowansalskie, sól, pieprz4 łyżki oliwynatka pietruszki Przygotowanie:Warzywa umyj, marchewkę oraz bakłażana pokrój w słupki, cukinię w półplasterki, a cebulę w piórka.Wszystkie warzywa wyłóż na blaszkę do pieczenia, posyp przyprawami, skrop oliwą i upiecz przez 20 minut w temperaturze 200 stopni C.Na skorpory graham wyłóż hummus i upieczone warzywa. Całość posyp posiekaną natką pietruszki. BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 TORT NA WALENTYNKI ❤️ RED VELVET Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni SKORPOR PSZENNY Z TWAROŻKIEM I RZODKIEWKĄNastępny wpisNastępne CROQUE MADAME ZE SZPINAKIEM I SKORPORAMI PSZENNYMI