Kanapki z pastą z zielonego groszku Składniki: Sucharki bez dodatku cukrów300 g gotowanego zielonego groszku5 jajek2-3 łyżki gęstego jogurtu naturalnegookoło 100 g szynki parmeńskiejzielony ogórek1 cukiniasól, pieprz cytrynowy, pieprz, czosnek granulowanyoliwa Przygotowanie:Jajka ugotować, pokroić w kostkę.Ugotowany groszek zmiksować blenderem na niezbyt gładką masę. Dodać przyprawy, jajka i jogurt, wymieszać.Cukinię pokroić w plastry, doprawić przyprawami, usmażyć na oliwie.Na sucharki nałożyć cukinię, plastry ogórka, pastę jajeczną oraz plastry szynki. TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI HALLOWEENOWE BABECZKI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni TARTA A’LA REESENastępny wpisNastępne Premiera Dragon Fingers🐉 i Irbis Fingers🐾