Kanapki z pastą z zielonego groszku Składniki: Sucharki bez dodatku cukrów300 g gotowanego zielonego groszku5 jajek2-3 łyżki gęstego jogurtu naturalnegookoło 100 g szynki parmeńskiejzielony ogórek1 cukiniasól, pieprz cytrynowy, pieprz, czosnek granulowanyoliwa Przygotowanie:Jajka ugotować, pokroić w kostkę.Ugotowany groszek zmiksować blenderem na niezbyt gładką masę. Dodać przyprawy, jajka i jogurt, wymieszać.Cukinię pokroić w plastry, doprawić przyprawami, usmażyć na oliwie.Na sucharki nałożyć cukinię, plastry ogórka, pastę jajeczną oraz plastry szynki. POMARAŃCZOWE TIRAMISU Z MAMUTKAMI FINGER FOOD SET GOFRY Z SUCHARKÓW Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni TARTA A’LA REESENastępny wpisNastępne Premiera Dragon Fingers🐉 i Irbis Fingers🐾