Fit deser warstwowy z kremem piernikowym Składniki: Paczka Biszkoptów bez dodatku cukrów500 ml gęstego jogurtuOpakowanie przyprawy do piernika lub własna mieszanka: cynamonu, kardamonu, zmielonych goździków, gałki muszkatołowej, anyżu i imbiruOkoło 2-3 łyżki ksylitolu2 pomarańcze Przygotowanie:Jogurt wymieszać z ksylitolem i przyprawą do piernika.Jedną pomarańczę obrać, wyciąć cząstki. Z drugiej wycisnąć sok.Do pucharków nałożyć warstwę lekko pokruszonych biszkoptów, skropić obficie sokiem pomarańczowym. Nałożyć warstwę kremu. Ponownie warstwę biszkoptów skropionych sokiem i krem.Na wierzchu ułożyć cząstki pomarańczy. Można udekorować laskami cynamonu. TARTA NA SPODZIE Z SUCHARKÓW BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni DOMOWA CZEKOLADA Z BISZKOPTAMI I BAKALIAMINastępny wpisNastępne MAMUT DLA SZLACHETNEJ PACZKI