Drożdżowe świnki Składniki: 2 opakowania Biszkoptów wrocławskich500 ml mleka + około 150 ml do namoczenia biszkoptów1 budyń czekoladowy150 g gorzkiej czekolady200 g miękkiego masłapuszka kajmakuokoło 200 g orzeszków ziemnych100 g czekolady mlecznej Przygotowanie:Budyń ugotować na mleku, dodać gorzką czekoladę, rozpuścić i ostudzić. Zmiksować z masłem.Biszkopty wrocławskie moczyć w mleku, wyłożyć nimi dno blaszki.Wyłożyć połowę kremu czekoladowego, kolejną warstwę biszkoptów, drugą połowę kremu czekoladowego i ostatnią warstwę biszkoptów.Nałożyć kajmak, posypać orzeszkami i polać roztopioną czekoladą mleczną. TARTA NA SPODZIE Z SUCHARKÓW BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni CYTRYNOWE RISOTTONastępny wpisNastępne SERNIK SŁONY KARMEL