Piętrowa sałatka z łososiem

                                                                    Składniki:  

  • mix sałat

  • kukurydza konserwowa

  • groszek konserwowy

  • pomidorki koktajlowe

  • czerwona cebula 

  • łosoś wędzony

  • koperek

  • 1 łyżka jogurtu naturalnego 

  • 1 łyżka majonezu

  • sól i pieprz

  • Groszek ptysiowy

Przygotowanie:

  1. W naczyniu układamy kolejno mix sałat, kukurydzę konserwową, pomidorki koktajlowe, cebulę czerwoną, groszek konserwowy, mix sałat, majonez i jogurt naturalny wymieszany z solą i pieprzem.
  2. Na samej górze wędzony łosoś i koperek oraz Groszek ptysiowy.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji