Grzanki z karmelizowaną cebulą, camembertem i orzechami Składniki:10 sztuk Skorporów pszennych1 opakowanie sera camembert60 g orzechów włoskich2 cebule2 łyżki oleju Przygotowanie:Cebulę pokroić w piórka. Na patelni podgrzać olej, dodać cebulę i smażyć około 15 minut, aż się skarmelizuje.Na Skorpory ułożyć po łyżce skarmelizowanej cebuli, następnie plasterek sera.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190ºC, piec około 12 minut.Wyjąć, posypać posiekanymi orzechami. SERNIK PISTACJOWY BUŁECZKI CYNAMONOWE Z SOSEM WANILIOWYM DESER NA WALENTYNKI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni SZAKSZUKA Z ŁOSOSIEMNastępny wpisNastępne ZUPA KREM Z BURAKA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM I KOZIM SEREM