Kanapki z pastą jajeczną i łososiem

   Składniki:  

  • Sucharki bez dodatku cukrów
  • 5 jajek
  • 100 g wędzonego łososia
  • 100 g sera typu feta
  • 1 łyżeczka suszonego czosnku
  • sok z cytryny
  • sól, pieprz

 

Przygotowanie:

  1. Jajka ugotować na miękko. Drobno pokroić. Ser feta i łososia zmiksować blenderem na gładką masę.
  2. Dodać przyprawy do smaku oraz jajka, wymieszać.
  3. Nałożyć na sucharki. Udekorować dowolnie, np. plasterkiem jajka, kawałkiem łososia, natka pietruszki lub koperkiem.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji