Torcik Tosters

   Składniki

  • 3 opakowania Tosters
  • 350 g serka mascarpone
  • 1 biała czekolada
  • 150 g cukru pudru
  • 250 g skyru
  • błękitny barwnik

Przygotowanie

  1. Na spód tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia wyłożyć warstwę z Tostersów (ułożyć je czekoladą do dołu).
  2. Białą czekoladę roztopić, ostudzić, połączyć z serkiem mascarpone i 100g cukru pudru. Nałożyć na Tostersy, schłodzić.
  3. Skyr wymieszać z pozostałym cukrem pudrem, dodać barwnik, wymieszać i wyłożyć na mascarpone. Wierzch posypać pokruszonymi Tosters.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.