Smażone sakiewki z Sucharków z rodzynkami z serkiem i bananem Składniki:około 20 sztuk Sucharków z rodzynkami2 bananyokoło 200 g kremowego serka śmietankowegomiód2 jajkaokoło 2/3 szklanki Bułki Tartej lub Panieru z ciecierzycy2 łyżki oliwy + łyżka masła do smażenia Przygotowanie:10 sztuk Sucharków z rodzynkami posmarować serkiem, położyć na nich plasterki bananów, przykryć pozostałymi 10 Sucharkami.Docisnąć.Następnie obtoczyć w jajku i Bułce Tartej Wrocławskiej, usmażyć na patelni z oliwą i masłem (z dwóch stron, na złoty kolor).Podawać na ciepło, polane miodem. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni DYNIOWE ROLLSY CYNAMONOWENastępny wpisNastępne TARTA CYTRYNOWA-MANGO Z BEZAMI