Robert Makłowicz gotuje z Mamut Polska

Nasza Bułka Tarta Wrocławska pojawiła się w świątecznych przepisach Roberta Makłowicza. Niekwestionowany autorytet kulinarny przy użyciu naszego produktu wykonał suszone kapelusze z prawdziwków i karpia po norymbersku.

Film dostępny jest pod adresem:

https://www.youtube.com/watch?v=n-6hY41ay3U&t=1s

Będąc w sklepie każdy stoi przed wyborem produktu. W dobie szybkich zakupów nie wszyscy zwracają uwagę na to, z jakich surowców wytworzona jest bułka tarta, i czy wybrany produkt jest dobrej jakości. Dlatego Robert Makłowicz zaznaczył, jak ważne jest zapoznawanie się z etykietą wybieranej w sklepie bułki tartej, ponieważ do wielu dań nadaje się jedynie Bułka Tarta Wrocławska z czystym składem.

Jesteśmy pewni, że w tym roku panierowane prawdziwki i karp według przepisu Roberta Makłowicza pojawią się na wielu polskich stołach.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji