Piknikowe wrapy z łososiem

Składniki:
  • 3-4 tortille pszenne
  • około 100 g Grzanek Ziołowych
  • około 100 g wędzonego łososia
  • około 400 g arbuza
  • 1 zielony ogórek
  • 150 g sera typu feta
  • pęczek szczypiorku
  • pieprz
  • limonka lub cytryna

Przygotowanie:

  1. Arbuza pokroić w większą kostkę, ogórka w nieco mniejszą.
  2. Dodać pokrojony ser feta, posiekany szczypiorek, doprawić pieprzem i wymieszać.
  3. Wyłożyć sałatką na każdą tortillę, dodać plasterki łososia, skropić je sokiem z limonki/cytryny.
  4. Posypać Grzankami ziołowymi i zrolować.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.