Czekoladowe szyszki Składniki: 100 g masła70 g cukru pudru30 g kakao100 g serka mascarpone100 g czekolady gorzkiej120 g mleka w proszku100 g orzechów nerkowca50 g migdałów50 g orzechów laskowych50 g rodzynek50 g żurawiny100 g Mamutków Przygotowanie:W garnku rozpuścić czekoladę wraz z masłem. Dodać cukier puder, kakao, mascarpone, podgrzewać do połączenia składników.Zdjąć z ognia, wsypać przesiane przez sitko mleko w proszku, wymieszać.Dodać bakalie i biszkopty, wymieszać masę i przełożyć do papilotek na muffinki.Wstawić do lodówki do całkowitego stężenia. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni CZEKOLADOWO-ORZECHOWY DESER Z SUCHARKAMINastępny wpisNastępne SAŁATKA Z GRILLOWANĄ WOŁOWINĄ I KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ