Ciasto z tostów Składniki8 paczek Tosters500 ml mleka200 g masła150 g cukru1 budyn czekoladowy1 czekolada deserowa2 łyżki kakaoszczypta soliowoce do dekoracji, np. truskawki, borówki PrzygotowanieSzklankę mleka wymieszać z budyniem i kakao. Pozostałe zagotować wraz z cukrem. Dodać budyń, wymieszać, zagotować, ostudzić.Masło zmiksować, dodawać stopniowo zimny budyn, miksując. Na koniec dodać szczyptę soli i posiekaną czekoladę.Dno kwadratowej blaszki do pieczenia wyłożyć Tostersami, nałożyć połowę kremu, przełożyć Tostersami, nałożyć pozostały krem i ostatnią warstwę Tosters. Schłodzić w lodówce.Wyjąć z blaszki, boki ciasta obłożyć Tostersami i przewiązać wstążką.Na wierzch ciasta nałożyć świeże owoce. CIASTO Z TRUSKAWKAMI🍓 CIASTO PAC MAN DOMOWA CZEKOLADA ANGEL HAIR Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni CHRUPKIE NAPOLEONKINastępny wpisNastępne MAKARONIKI Z KREMEM ORZECHOWYM