Chrupiące bułeczki zapieczone z pomidorami i parmezanem

                                                                    Składniki:  

  • opakowanie Chrupiących bułeczek czosnkowych
  • 500 g pomidorków koktajlowych
  • 100 g parmezanu
  • 4 łyżki oliwy
  • 2 łyżki przecieru pomidorowego
  • 1 łyżka harrisy (ostrej pasty paprykowej)
  • 5-6 łyżek majonezu

Przygotowanie:

  1. Chrupiące bułeczki czosnkowe skropić ułożyć na blaszce, skropić oliwą, posypać tartym parmezanem, ułożyć połówki pomidorków. Piec w temp. 200°C przez około 10 do 15 minut.
  2. Przecier, pastę paprykową i majonez wymieszać, podawać z upieczonymi bułeczkami.
  3. Wierzch dodatkowo posypać parmezanem.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.