CHRUPIĄCE BUŁECZKI CZOSNKOWE Z TWAROŻKIEM, POMIDORAMI I ZIELONYM PESTO Składniki: twarożek zielone pesto pomidorki koktajlowe czerwona cebula papryka żółta koperek do dekoracji pieprz mielony Przygotowanie:Chrupiące bułeczki smarujemy twarożkiem.Układamy pomidorki koktajlowe, paprykę oraz cebulę.Nakładamy pół łyżeczki pesto, doprawiamy pieprzem. DESER NA WALENTYNKI GALARETKOWIEC SZARLOTKA NA BISZKOPTACH WROCŁAWSKICH BEZ DODATKU CUKRÓW Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni CHRUPIĄCE BUŁECZKI POMIDOROWE Z RICOTTĄ, KARMELIZOWANĄ GRUSZKĄ, BRZOSKIWINIĄ I SERKIEM PLEŚNIOWYMNastępny wpisNastępne SUCHARKI Z PASTĄ JAJECZNĄ I SZASZŁYKAMI Z GRILLOWANĄ CUKINIĄ I HALLOUMI