Cake popsy Składniki: Ciasto:2 opakowania Mamutków200 g serka mascarpone50 g maki migdałowej2-3 łyżki gęstego masła orzechowego200 g roztopionej, białej czekolady70 g cukru pudruszczypta soliKruszonka:1 białko250 g cukru pudrukilka kropel kolorowych barwników spożywczychcukrowe posypki Przygotowanie:Mamutki bardzo drobno pokruszyć (najlepiej zmielić). Dodać wszystkie pozostałe składniki, wymieszać. Wstawić masę do lodówki, aby nieco stężała.Uformować okrągłe kulki, nadziać je na papierowe słomki. Wstawić do lodówki, aby się schłodziły.Białko wymieszać z cukrem pudrem, podzielić na 2-3 części, do każdej dodać inny kolor barwnika.Zanurzyć cake popsy i posypać cukrowymi posypkami. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni DROŻDŻOWE ŚLIMACZKINastępny wpisNastępne DROŻDŻOWE ŚWINKI