Zapiekany Skorpor z pomidorami z mozzarellą i szynką parmeńską Składniki:Skorpory z pomidorami, czosnkiem i ziołamikilka plastrów szynki parmeńskiej200 g mozzarelligarść rukolikilka pomidorków koktajlowychświeże ziołasól Przygotowanie:Na każdym skorporze ułóż plaster szynki parmeńskiej.Następnie nałóż trochę rukoli oraz plaster mozzarelli.Na wierzchu poukładaj połówki pomidorków.Całość delikatnie dopraw solą i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1-2 minuty, aż mozzarella delikatnie się roztopi.Gotowe zapiekanki podawaj ze świeżymi ziołami. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni WEGETARIAŃSKIE KROKIETY Z PANIEREM WIELOZBOŻOWYMNastępny wpisNastępne PRZEKĄSKI „PO POLSKU” ZE SKORPORA Z KMINKIEM