Zapiekane kanapki z camembertem, jabłkiem i szynką parmeńską Składniki:10 sztuk Sucharków bez dodatku cukrów2 jabłka150 g serka camembert100 g szynki dojrzewającej np. parmeńskiejnatka pietruszki do dekoracjioliwa1-2 łyżeczki suszonego rozmarynu lub oregano Przygotowanie:Sucharki wyłożyć na blaszkę, położyć na nich plasterki jabłka, cząstkę camemberta oraz kawałek szynki. Posypać ziołami, skropić oliwą.Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200ºC na około 7-10 minut. Udekorować natką pietruszki. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni KOTLECIKI JAJECZNE W ZIOŁOWEJ PANIERCE Z BUŁKI TARTEJ Z BAJGLEM, MAJONEZEM WASABI I RUKOLĄNastępny wpisNastępne SAŁATKA Z RUKOLĄ, GRILLOWANYM BATATEM, AWOKADO I SEREM FETA Z GRZANKAMI