Wieżyczka z sucharków

                                                                    Składniki:  

  • 200 g serka kanapkowego naturalnego
  • 100 g białej czekolady
  • 300 g jogurtu naturalnego
  • 200 g mrożonych jagód
  • 100 g cukru pudru
  • Sucharki z rodzynkami
  • Masło do smażenia

Przygotowanie:

  1. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać do serka, wymieszać wraz z połową cukru pudru.
  2. Jagody rozmrozić, wymieszać z cukrem pudrem i jogurtem.
  3. Na patelni rozgrzać masło, smażyć na złoto sucharki z rodzynkami. Ułożyć z nich wieżyczkę, przekładając krem twarożkowym.
  4. Wierzch polać sosem jagodowym.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.