Warstwowy różowo-fioletowy pudding chia Składniki:70 g Biszkoptów Wrocławskich600 ml jogurtu naturalnego70 g nasion chia100 g malin + kilka malin do dekoracji100 g jagód4 łyżki miodu lub cukru Przygotowanie:Jogurt podzielić na dwie części. Do jednej dodać połowę miodu i maliny, do drugiej: połowę miodu i jagody. Zmiksować obydwie porcje blenderem.Następnie do każdej dodać po 35 g nasion chia. Wymieszać, odstawić do lodówki na około 30 minut do napęcznienia.Na dno szklanek wsypać połamane Biszkopty Wrocławskie, położyć warstwę puddingu jagodowego, następnie warstwę puddingu malinowego. Wierzch udekorować malinami. ROCKY ROAD CAKE KREM SUŁTAŃSKI z PRL-u NAJLEPSZE MOCHI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni HUMMUS Z PIECZONYMI POMIDORKAMI I GROSZKIEM PTYSIOWYMNastępny wpisNastępne KANAPKI Z SURÓWKĄ Z CZERWONEJ KAPUSTY I KIEŁBASKAMI W SOSIE POMIDOROWYM