Warstwowy deser porzeczkowo - malinowy z Biszkoptami

Składniki:
  • 300ml jogurtu naturalnego
  • 1 szklanka malin
  • 1 szklanka czerwonych porzeczek
  • 2 łyżeczki ksylitolu
  • Biszkopty Wrocławskie bez dodatku cukrów
  • świeża mięta

Przygotowanie:

  1. Maliny oraz porzeczki zblenduj z ksylitolem na mus, po czym włóż do zamrażarki na około pół godziny.
  2. Na dno pucharków wyłóż pokruszone biszkopty, następnie schłodzony mus owocowy i jogurt naturalny.
  3. Całość udekoruj gałązką porzeczek oraz świeżą miętą.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji