Warstwowy deser porzeczkowo - malinowy z Biszkoptami Składniki:300ml jogurtu naturalnego1 szklanka malin1 szklanka czerwonych porzeczek2 łyżeczki ksylitoluBiszkopty Wrocławskie bez dodatku cukrówświeża mięta Przygotowanie:Maliny oraz porzeczki zblenduj z ksylitolem na mus, po czym włóż do zamrażarki na około pół godziny.Na dno pucharków wyłóż pokruszone biszkopty, następnie schłodzony mus owocowy i jogurt naturalny.Całość udekoruj gałązką porzeczek oraz świeżą miętą. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni GRANOLA OWSIANO – MIGDAŁOWA Z GRZANKAMINastępny wpisNastępne LODY O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH Z CHRUPIĄCĄ WARSTWĄ Z SUCHARKÓW Z RODZYNKAMI