Warstwowe torciki z mango i Sucharkami Składniki:Sucharki Extra Delikatesowe2 dojrzałe mango300 ml jogurtu naturalnego2 łyżki żelatyny rozpuszczonej w 50 ml wody200 ml śmietany kremówki150 g serka mascarpone100 g chałwy waniliowej1 łyżka cukru pudru3/4 szklanki wiórków kokosowych Przygotowanie:Jogurt wymieszaj z jednym zblendowanym na mus mang oraz żelatyną rozpuszczoną w wodzie, a następnie wstaw do lodówki na 15 minut.Tak przygotowaną masą przekładaj sucharki, aby powstały 2 warstwy.Śmietanę kremówkę zmiksuj z serkiem mascarpone, chałwą oraz cukrem.Powstałą masę rozsmaruj na bokach i wierzchu torcików.Całość posyp wiórkami kokosowymi i udekoruj plasterkami mango. TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI HALLOWEENOWE BABECZKI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni CYNAMONOWE MINI JABŁECZNIKI Z BUŁKĄ TARTĄ WROCŁAWSKĄNastępny wpisNastępne ORZECHOWE GOFRY Z KARMELIZOWANYMI OWOCAMI I CHRUPIĄCĄ POSYPKĄ Z SUCHARKÓW