Szakszuka z łososiem Składniki:puszka krojonych pomidorów1 mała cebula200 g filetu z łososia80 sera typu feta2 jajkakilka Skorporów pomidorowych1 łyżka masłasól, pieprz Przygotowanie:Na patelni rozgrzać masło, dodać posiekaną cebulę, podsmażyć aż się zeszkli.Następnie dodać pomidory, wymieszać.Rozłożyć kawałki doprawionego solą i pieprzem filetu z łososia, wstawić do piekarnika nagrzanego do 200ºC i zapiekać około 15 minut.Wyjąć, wbić jajka, ponownie zapiekać około 5-7 minut.Wyjąć, dodać pokruszony ser feta oraz Skorpory pomidorowe, podawać na ciepło. BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 TORT NA WALENTYNKI ❤️ RED VELVET Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni PANIEROWANY KALAFIOR CURRY Z INDYJSKĄ RAITĄNastępny wpisNastępne GRZANKI Z KARMELIZOWANĄ CEBULĄ, CAMEMBERTEM I ORZECHAMI