Sucharki z pastą śródziemnomorską

                                                                    Składniki:  

  • 60 g suszonych pomidorów

  • 1/2 cebuli

  • 1 ząbek czosnku 

  • 4 gałązki bazylii świeżej

  • 200 g serka kremowego

  • 1/2 łyżeczki soli

  • 1/2 łyżeczki pieprzu

  • 1/4 łyżeczki cukru

  • 30 g koncentratu pomidorowego

  • paczka Sucharków z oliwą i ziołami

Przygotowanie:

  1. Suszone pomidory, cebulę i bazylię siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę.
  2. Dodajemy serek kremowy, przyprawy, cukier oraz koncentrat pomidorowy.
  3. Mieszamy do połączenia się składników

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji