Sucharki z pastą śródziemnomorską

                                                                    Składniki:  

  • 60 g suszonych pomidorów

  • 1/2 cebuli

  • 1 ząbek czosnku 

  • 4 gałązki bazylii świeżej

  • 200 g serka kremowego

  • 1/2 łyżeczki soli

  • 1/2 łyżeczki pieprzu

  • 1/4 łyżeczki cukru

  • 30 g koncentratu pomidorowego

  • paczka Sucharków z oliwą i ziołami

Przygotowanie:

  1. Suszone pomidory, cebulę i bazylię siekamy. Czosnek przeciskamy przez praskę.
  2. Dodajemy serek kremowy, przyprawy, cukier oraz koncentrat pomidorowy.
  3. Mieszamy do połączenia się składników

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.