Smoothie bowl z bananem, jabłkiem, masłem orzechowym, daktylami, chia i Mamutkami Składniki: 150 g daktyli50 g masła orzechowego150 g jogurtu greckiego lub skyru1 banan2 łyżki nasion chia70 ml mleka (może być roślinne)Około 20 sztuk biszkoptów MamutkiPołówka jabłka Przygotowanie:Nasiona chia wymieszać z mlekiem, odstawić na 15 minut do napęcznienia.Daktyle zalać gorącą wodą, odcedzić. Dodać do nich jogurt grecki, masło orzechowe, połówkę banana i wszystko zmiksować blenderem. Wyłożyć do miseczki.Na wierzchu ułożyć plasterki pozostałej połówki banana, plasterki jabłka, napęczniałe nasiona chia oraz biszkopty Mamutki. TARTA NA SPODZIE Z SUCHARKÓW BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni MUFFINY ORZECHOWE Z BISZKOPTAMI I GRUSZKĄNastępny wpisNastępne HALLOUMI Z CUKINIĄ W SOSIE POMIDOROWYM Z GRZANKAMI ZIOŁOWYMI