Brokuł, fasolkę i marchewkę pokrojoną w słupki ugotować al dente.
Tofu pokroić w plastry, usmażyć na oleju na patelni grillowej.
Wszystkie składniki na sos wymieszać. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju, dodać pokrojoną w słupki paprykę, cebulę pokrojona w kostkę, podsmażyć 3 minuty. Wlać sos i dodać kapustkę pak choi. Podsmażać 5 minut.
Na koniec dodać pozostałe warzywa, wymieszać, wyłożyć na talerze. Na wierzchu ułożyć grillowane tofu. Posypać groszkiem ptysiowym.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies". Więcej informacji