Smażone sakiewki z Sucharków z rodzynkami z serkiem i bananem

Składniki:
  • około 20 sztuk Sucharków z rodzynkami
  • 2 banany
  • około 200 g kremowego serka śmietankowego
  • miód
  • 2 jajka
  • około 2/3 szklanki Bułki Tartej lub Panieru z ciecierzycy
  • 2 łyżki oliwy + łyżka masła do smażenia
  •  

Przygotowanie:

  1. 10 sztuk Sucharków z rodzynkami posmarować serkiem, położyć na nich plasterki bananów, przykryć pozostałymi 10 Sucharkami.
  2. Docisnąć.
  3. Następnie obtoczyć w jajku i Bułce Tartej Wrocławskiej, usmażyć na patelni z oliwą i masłem (z dwóch stron, na złoty kolor).
  4. Podawać na ciepło, polane miodem.

Pliki cookie pozwalają nam oferować nasze usługi. Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Więcej informacji.