Sernik kokosowy🥥 SkładnikiMasa serowa:1 kg sera w wiaderku400 ml mleka350 g cukru120 g wiórków koksowych60 g mąki ziemniaczanej1 budyń waniliowy3 jajkaDodatkowo:150 g białej czekoladyokoło 50 g kokosu w płatkach do dekoracjiopakowanie Sucharków extra delikatesowych PrzygotowanieWszystkie składniki na masę serową wymieszać w misce łopatką.Dno prostokątnej blaszki wyłożyć papierem do pieczenia i rozłożyć warstwę sucharków.Wylać masę serową. Piec w temp. 170 °C przez 45 minut.Ostudzić, a następnie schłodzić przez noc w lodówce.Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, polać wierzch ciasta, posypać koksem w płatkach. TARTA NA SPODZIE Z SUCHARKÓW BANANOWE BATONIKI🍌🐵 SERNIK KOKOSOWY🥥 Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni TORT NA WALENTYNKI ❤️ RED VELVETNastępny wpisNastępne BANANOWE BATONIKI🍌🐵