Sałatka z pomidorami i grzankami pszennymi Składniki:sałata masłowa oraz rukola1 czerwona cebula1-2 czerwone pomidory1-2 żółte pomidory50 g grzanek pszennych2 łyżki oliwy1 łyżka miodu1 łyżka musztardysól, pieprz Przygotowanie:Sałatę masłową porwać, wymieszać z rukolą, wyłożyć na talerz.Pomidory pokroić na ósemki. Cebulę pokroić w piórka. Wyłożyć na sałacie.Oliwę, miód, musztardę, sól i pieprz wymieszać.Polać dressingiem sałatkę.Wierzch posypać grzankami. CIASTO ORZECHOWE TORCIK TOSTERS DOMEK BABY JAGI Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni SAŁATKA Z BURAKIEM I GRZANKAMI ZIOŁOWYMINastępny wpisNastępne KRUCHE CIASTO Z TRUSKAWKAMI I RABARBAREM