Sałatka koreańska Składniki:Sałatka: 300 g rostbefu wołowego w plastrach½ świeżego ananasa2 marchewkizielony ogórekpęczek ugotowanych szparagów20 g grzybów Munmix sałat, roszponka itp.Dragon Fingersmarynata do mięsa: 2 łyżeczki papryki gochujang, 1 łyżeczka pasty miso, 3 łyżki octu ryżowego, 2 łyżeczki cukru trzcinowego, 3-4 łyżki oleju, 2 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę Wykonanie:Składniki na marynatę wymieszać, zamarynować wołowinę.Grzyby Mun ugotować wg przepisu na opakowaniu, pokroić na cienkie paski.Warzywa pokroić w słupki, wymieszać, ułożyć na sałacie. Skropić sokiem z cytryny lub limonki, doprawić solą i chilli.Wołowinę usmażyć (po około 4-5 min. z jednej strony), przełożyć na deskę, kilka chwil odczekać, pokroić w plastry, ułożyć na wierzchu sałatki.Podawać z paluszkami Dragon Fingers. CIASTO Z TRUSKAWKAMI🍓 CIASTO PAC MAN DOMOWA CZEKOLADA ANGEL HAIR Nawigacja wpisu Poprzedni wpisPoprzedni CRISPY SAŁATKANastępny wpisNastępne DOMOWA CZEKOLADA ANGEL HAIR